Beoordelingen van Echt Genieten Echt

Recente recensies van Echt Genieten Echt

5 sterren na 18 reviews

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapasschotel besteld voor 4 personen. Erg lekker en gevarieerd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke tapasbox, meer dan genoeg keus en allemaal even lekker en bovenal meer dan voldoende. We hebben echt genoten😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er verzorgd uit maar na het eten zijn 3 vd 4 personen ziek geweest, flinke buikkrampen en diarree. Ongeveer een uur na het eten van de tapas,

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, ook nu in deze rare tijden, alles perfect en ruimschoots genoeg! Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het BBQ pakket en de Tapas waren beide super lekker. Beide bestellingen waren op de afgesproken tijd klaar en waren netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar alhoewel ik me erop verheug om gauw weer in één van jullie restaurants te komen eten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapasschotel was geweldig en overheerlijk. Mijn man en ik hebben samen gedineerd in onze voortent😁 en dat was een aparte ervaring maar dankzij Echt Genieten hadden we toch een beetje het uit eten gevoel. Dank jullie wel en hopelijk komt er snel verandering zodat we weer bij jullie kunnen komen eten🍀🙏 sterkte nog even

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een tapasschotel besteld. We hebben heerlijk gegeten en ruim voldoende voor 2 personen. Een aanrader👌

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt lekker eten voor een aangename prijs. Zeker een aanrader. Wij hebben de borrelplank en de high tea geprobeerd en ze waren beiden erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas schotel! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Mijn ouders hebben ervan genoten! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, mooi verzorgd

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas was prima.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt TOP verzorgd. Zo zijn we het ook gewend. En in deze rare tijden, extra fijn als je thuis lekker kunt uiteten. Als je er iets van wilt maken, moet je zelf de slingers ophangen, met zo'n lekker eten, was het voor ons een feest!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Juiste hoeveelheid en met zorg klaar gemaakt. Voor herhaling vatbaar!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van een super uitgebreide afhaalmaaltijd